Kompetensutveckling

Vi tror att när människor växer, växer företag. Vi arbetar för att stärka den lokala arbetsmarknaden genom att ge talanger möjlighet att få nödvändiga utbildningar för sina framtida uppdrag.

En investering i morgondagens kompetens.

Norra Resurs Upskill – Är vår framtagna utbildningsmodell. Här ger vi talanger som saknar vissa nödvändiga utbildningar möjlighet att skaffa dem kostnadsfritt, så att de kan vara redo för framtida utmaningar. Vi är övertygade om att när människor växer, växer företag. Vi vill vara en helhetsaktör mot våra samarbetspartners därför är detta område väldigt viktigt för oss.

UTBILDNING

Vi utvecklar talanger och regionen.

Vår drivkraft ligger i att få företag att lyckas genom att tillföra rätt kompetens och att få personer att växa. För oss går kompetens och utveckling hand i hand. Vi är medvetna om att samhället ställer allt högre krav på specifik kompetens, och vi är här för att möta dessa utmaningar och hjälpa både individer och företag att utvecklas tillsammans.

För Studenter – Din karriärpartner!

Vi är medvetna om att det kan vara en riktig djungel att ta sina första steg på arbetsmarknaden. Oroa dig inte, vi är här för att guida dig på din resa mot ditt drömjobb!

Bemanning och rekryteringsföretaget Norra Resurs etablerar sig i Norrland.

Norra Resurs, en ny och Innovativ aktör inom bemanning och rekrytering, är stolt att meddela sin etablering i Norrland. Med en stark lokal förankring och en dedikation till att stödja företags tillväxt i regionen, strävar Norra Resurs efter att bli den främsta samarbetspartnern för företag och arbetssökande i Norrland.