Så funkar det

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan till er? Vem kommer jag att ha kontakt med? Här går vi igenom vår rekryteringsprocess steg för steg.

Första Steget: Urval

Vår första uppgift är att noggrant granska alla ansökningar som kommer in till oss. Vi jämför dem med kravprofilen för tjänsten. Om du är en av de kandidater som bäst matchar, kommer vi att ta kontakt med dig för en kort telefonintervju. Om du inte är en av de kandidater som bäst matchar kravprofilen, kommer du att få återkoppling via e-post.

Telefonintervju

Om du går vidare efter det första urvalet, kontaktar vi dig för en kortare telefonintervju. Det är ett tillfälle för oss att få veta mer om dig och ställa frågor som kompletterar din ansökan.

Intervju

Om du fortsätter att vara en intressant kandidat efter telefonintervjun, kommer du att bli inbjuden till en mer utförlig intervju, antingen personligen eller digitalt, beroende på omständigheterna. Under detta samtal kommer du att möta en av våra erfarna rekryterare. Vi kommer att gräva djupare in i de kompetenser och erfarenheter som är relevanta för tjänsten. Du kommer också att få en djupare inblick i rollen och företaget du har ansökt till. Tänk gärna på eventuella frågor du vill ställa till rekryteraren.

Referenstagning

Efter vår intervju med dig kommer vi att ta kontakt med de referenser du har delat med oss. För att förenkla processen, var vänlig och dubbelkolla att du har angivit korrekt kontaktinformation för dina referenser. Det är också bra att informera dina kontakter om att de kan bli kontaktade som referenser. referenstagningen genomförs digitalt, vilket ger din referensperson flexibilitet att svara när det passar dem bäst.

Intervju hos Företaget

Om du anses vara en av de mest lämpliga kandidaterna för tjänsten, kommer vi att presentera dig för arbetsgivaren. De kommer sedan att välja vilka de vill träffa personligen. Om du blir utvald, kommer du att bli inbjuden till en sista intervju direkt hos arbetsgivaren.

Anställningserbjudande

Nu är det bara att skriva anställningsavtalet som återstår. Om det är en konsulttjänst, kommer avtalet att utformas mellan dig och Norra Resurs. Om det istället rör sig om en direktrekrytering, kommer du att ingå avtal direkt med företaget.

Under hela rekryteringsprocessen kommer vi att hålla dig informerad. Vi strävar efter att ge dig någon form av återkoppling inom två veckor. Vår målsättning är att ha en öppen dialog med dig som kandidat. Tveka inte att kontakta den ansvarige rekryteraren om du har några frågor. Du hittar deras kontaktuppgifter i jobbannonsen.

Som kompetensförsörjningsföretag är det av största vikt för oss att hålla oss uppdaterade med utvecklingen. Vi har digitaliserat flera delar av vår rekryteringsprocess för att säkerställa effektivitet och opartiskhet. I vissa rekryteringsprocesser använder vi också olika tester för att få ytterligare insikt och bedömningsstöd för att matcha dig mot tjänstens kravprofil.