Bemanning

Vi assisterar dig som kund med att täcka temporära behov, hantera variationer i arbetsbelastning och stödja tillväxt genom bemanning. Ofta resulterar våra konsulter i permanenta anställningar hos våra kunder. Dessutom väljer en del av våra kunder att hyra in individer istället för att direktrekrytera dem, vilket ger en smidig lösning. Oavsett dina behov har Norra Resurs lösningen.

Har du behov av bemanning?

När du som kund behöver tillsätta personal är det enkelt att kontakta oss. Tillsammans skapar vi en kravprofil som matchar dina specifika behov. Vi rekryterar personal baserat på uppdragets karaktär och längd. Innan vår konsult börjar hos dig, tillhandahåller vi all nödvändig information, där vi går igenom vad det innebär att vara anställd konsult hos Norra Resurs och vilka förväntningar vår konsult kan ha på oss.

Behöver du hjälp med
bemanning?

Att vara konsult på Skill

Att jobba som konsult på Norra Resurs

Vi är engagerade i våra konsulters välbefinnande och arbetsglädje. Genom att arbeta med oss får du tillgång till ett omfattande professionellt nätverk, vilket ökar dina möjligheter att närma dig din drömposition. Vi är stolta över att vara en ansvarsfull aktör inom bemanningsbranschen som erbjuder rättvisa arbetsvillkor för alla våra anställda. Självklart har vi kollektivavtal och förmåner som inkluderar friskvårdsbidrag för våra medarbetare.

Varför Norra Resurs? Våra Fördelar

Som kund hos oss kan du alltid förvänta dig att vi levererar utmärkta arbetsvillkor för våra konsulter. Vi strävar efter att sätta branschens standard och agera som en förebild. Våra konsultchefer upprätthåller nära relationer med våra konsulter, vilket ger dig som kund trygghet genom vår ständiga närvaro, både för de konsulter du anlitar och för dig som kund.

Våra fördelar

Behöver du hjälp med bemanning?
Kontakta oss.

Christoffer Hjelm

Kundansvarig
Konsultchef

Tillhör du ett företag och vill komma i kontakt med oss för din kommande rekrytering? Ring oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Markera rutan nedan för att ge ditt medgivande till att vi lagrar och behandlar dina personuppgifter enligt GDPR, EU:s nya dataskyddsförordning. Läs mer om hur vi på Norra Resurs använder dina personuppgifter.