Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är tydligt: att främja samhällsutvecklingens nytta och tillväxt, och att få personer att växa. För att uppnå detta mål krävs konstant engagemang, kompetens och resurser. ägare; att skapa nytta och tillväxt för industrin. För att göra det krävs kontinuitet, kompetens och resurser. Det har vi tack vare den återinvestering som våra ägare varje år avsätter.

Norra Resurs: Främjande av Samhällsutveckling och Individuell Tillväxt.

Norra Resurs är helhetsaktör inom bemannings- och rekryteringsbranschen med ett tydligt uppdrag – att främja samhällsutvecklingens nytta och tillväxt, samtidigt som vi ger individer möjlighet att växa. Vårt fokus ligger på att stärka Norrland och driva samhällsutvecklingen framåt genom att skapa de rätta matchningarna mellan individer och uppdrag.

Vi tror på kraften av att koppla rätt personer till rätt arbete. Genom att göra detta, inte bara möjliggör vi framgångsrika företag, utan vi ger också människor chansen att blomstra och utvecklas i sina yrkeskarriärer.

En av våra framstående initiativ är Norra Resurs Upskill, där vi aktivt arbetar med att utveckla och stärka individers kompetenser för att rusta dem för morgondagens utmaningar. Vi är övertygade om att genom att investera i människors tillväxt, stärker vi inte bara individer, utan också samhället som helhet.

Vår ambition är klar – att vara en pådrivande kraft i samhällsutvecklingen, att stödja företag att växa och att hjälpa individer att blomstra och nå sin fulla potential. Vi är stolta över att vara en del av Norrlands framtid och att bidra till en starkare och mer dynamisk region.