För företag

Med Norra Resurs får du tillgång till vår expertis inom rekrytering och bemanning, och vi levererar den kompetens du behöver när du behöver den, oavsett om det är för en kortare eller längre tidsperiod.

REKRYTERING

Varför välja Norra Resurs vid rekrytering?

Vi genomför en noggrann och beprövad process för att säkerställa att de kandidater vi presenterar uppfyller dina specifika krav och förväntningar. Vi har djup kompetens inom en mängd olika utbildningsområden, vilket ger oss en unik förmåga att förstå dina behov och identifiera kandidater med relevanta profiler för dina uppdrag.

BEMANNING

Konsultlösningar. Med Snabbhet och flexibilite

Vi är ett bemanningsföretag med lång erfarenhet som kan tillgodose dina temporära personalbehov smidigt och snabbt. Våra engagerade konsultchefer är alltid närvarande och arbetar aktivt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra konsulter, med en stark inriktning på välmående och hälsa. Vi är övertygad om att detta är en av anledningarna till att våra konsulter presterar så väl.

KOMPETENSUTVECKLING

När människor växer, växer företag. Vi driver regionens utveckling framåt.

Vi tror att när människor växer, så växer företag. Vi fokuserar på att utveckla den lokala arbetsmarknaden genom att ge talanger som saknar vissa utbildningar eller behörigheter möjligheten att anskaffa sig dessa för att vara redo sitt framtida uppdrag.