Rekrytering

Norra Resurs levererar en professionell rekryteringstjänst som hjälper dig att hitta dina kommande medarbetare. Med vår kompetens och förmåga att snabbt förstå dina behov, säkerställer vi att du alltid finner den perfekta kandidaten, oavsett vilken typ av kompetens du letar efter.

Varför välja Norra Resurs för din rekrytering?

Vi genomför en professionell och kvalitetssäkrad process som garanterar att våra presenterade kandidater matchar din kravprofil och uppfyller dina förväntningar. Vi har en gedigen förståelse inom en rad olika utbildningsområde, vilket gör oss väl rustade att förstå dina behov och hitta kandidater med de rätta kompetensprofilerna för dina projekt.

Vi hanterar ditt kompetensbehov snabbt och pålitligt

våra erfarna rekryteringsexperter står redo att hjälpa dig att lösa ditt kompetensbehov smidigt och tillförlitligt. Vi vid din sida under hela processen. Du får tillgång till vårt team med bred kompetens inom marknadsföring, Search och rekrytering.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Kontakta oss.

Christoffer Hjelm

Kundansvarig
Konsultchef

Tillhör du ett företag och vill komma i kontakt med oss för din kommande rekrytering? Ring oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Markera rutan nedan för att ge ditt medgivande till att vi lagrar och behandlar dina personuppgifter enligt GDPR, EU:s nya dataskyddsförordning. Läs mer om hur vi på Norra Resurs använder dina personuppgifter.