Om Norra Resurs

Från att hitta rätt talanger till att erbjuda skräddarsydda utbildningar – på Norra Resurs skapar vi möjligheter för individuell tillväxt och utveckling. Med vårt lokala ägande utvecklar vi samhället tillsammans med våra samarbetspartners.

Norra Resurs – Din pålitliga partner för rekryteringar- och bemanningslösningar i Norrland.

Norra Resurs är en aktör inom rekrytering och bemanning i norra Sverige. Vi specialiserar oss på att matcha rätt kandidater med rätt roller och hjälper företag att bygga starka team och får människor att växa. Med djup förståelse för den lokala arbetsmarknaden är Norra Resurs din pålitliga partner för rekryterings- och bemanningslösningar i norra Sverige. Med vårt lokala ägande utvecklar vi samhället tillsammans med våra samarbetspartners.

Play Video

Norra Resurs skapar möjligheter för personer att växa.

På Norra Resurs bygger vi grunden för våra kunders utveckling och framgång genom att identifiera och främja varje individs unika talanger och potential. Vi tror på att se bortom traditionella CV och istället värdera människors vilja att lära och utvecklas.

Vi strävar alltid efter att göra skillnad för människor och att vara en positiv kraft i samhället genom att främja sunda, hållbara och inspirerande arbetsmiljöer.