För Studenter – Din karriärpartner!

Hej Student!

Vi är medvetna om att det kan vara en riktig djungel att ta sina första steg på arbetsmarknaden. Oroa dig inte, vi är här för att guida dig på din resa mot ditt drömjobb!

Norra Resurs är din pålitliga karriärpartner som hjälper dig att hitta rätt möjlighet. Genom att gå med i vårt karriärnätverk tillsammans med andra likasinnade kan du starta din resa mot framtidens drömjobb redan nu.

Vad erbjuder vi dig genom vårt karriärnätverk?

Karriärstips som kommer att boosta dina möjligheter: Arbetsmarknaden kan vara komplicerad, och det finns mycket att lära när det gäller rekryteringsprocesser, anställningsintervjuer, nätverkande, och kommunikation. Vi ger dig tillgång till värdefulla karriärtips och delar med oss av de senaste nyheterna och trenderna för att hjälpa dig utveckla din kunskap och hitta ditt drömjobb.

Spännande jobbmöjligheter hos attraktiva arbetsgivare: Oavsett om du letar efter ditt allra första jobb, en traineetjänst, extrajobb eller något annat, har vi fantastiska möjligheter för dig som är i början av din karriär. Dessutom finns dessa möjligheter runt om i Norrland. Håll ett öga på våra lediga jobb då det ständigt dyker upp nya och spännande tjänster!

Här kan du gå med i vårt karriärnätverk: https://www.norraresurs.se/jobbsokande/spontanansokan/

Vi tror på att rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt, och när människor växer, växer företag. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Vill du veta mer om oss?

Norra Resurs är en aktör inom rekrytering, bemanning och kompetensutveckling i norra Sverige. Vi specialiserar oss på att matcha rätt kandidater med rätt roller och hjälper företag att bygga starka team. Med djup förståelse för den lokala arbetsmarknaden är Norra Resurs din pålitliga partner för rekryterings- och bemanningslösningar i norra Sverige.

För frågor och samarbeten, tveka inte att kontakta Christoffer Hjelm på christoffer.hjelm@norraresurs.se.

Låt oss tillsammans ta dig ett steg närmare din drömkarriär!

Varmt välkommen till Norra Resurs!